Tags

, , , , ,

Boken på vent, som er et boktema hos Beates bokhylle, er denne uken La meg ikke måtte velge av Adrienne McDonnell

Denne boken har jeg nettopp fått, men det flotte coveret og den spennende tittelen gjør at den havner langt frem på leselisten. Den er listen er dessverre litt lang for tiden, men det kan en jo håpe en skal få gjort noe med! Og jeg kan begynne med å lese denne!

Boston 1903: Erica, en begavet operasangerinne, og hennes ektemann Peter har forsøkt å få barn i flere år. De oppsøker doktor Ravell, en ung fertilitetslege. Doktor Ravell blir fullstendig oppslukt i Erica og gjør alt som står i hans makt for å hjelpe dette paret selv om det innebærer at han må ty til uortodokse metoder. Erica blir usikker på om det er dette hun vil. Hun drar mellom tanken på å bli mor og det å følge karrieren. Til slutt velger hun å forlate sin mann, og reiser til Italia for å jakte på berømmelse.