Tags

,

BarnSøker herved om å få slutte som voksen.

Jeg har bestemt meg for å gå tilbake til å bli åtte år, med de plikter som inngår i dette. Jeg vil kunne gå på McDonalds og tro at jeg sitter på en firestjerners restaurant.

Jeg vil la pinner segle om kapp i en bekk, og jeg vil bygge et slott av gamle kartonger.

Jeg ønsker å tro at nonstop er morsommere enn penger siden man faktisk kan spise dem. Jeg har lyst til å sitte under en stor eik sammen med noen kompiser og selge saft til forbipasserende en varm sommerdag.

Jeg vil vende tilbake til en tid da livet var enkelt og lett å leve; da det meste handlet om farger, pluttifikasjonstabellen, rare rim og regler, og veldig lite bekymring, siden du ikke visste hva du ikke visste, og du brydde deg i alle fall ikke om det. Du kunne være bare glad siden du var lykkelig uvitende om alt som kunne gjøre deg urolig eller bekymret.

Jeg vil tro at verden er et eneste stort tivoli.
At alle mennesker er til å stole på, gode og ærlige.
Jeg vil gjerne tro at alt er mulig. Jeg vil kunne lukke øynene for det som er vanskelig og tungt, og jeg vil kunne bli glad og oppspilt over småting igjen.

Jeg vil leve enkelt og lett igjen. Jeg vil ikke at min dag skal bestå av datahavarier, fjell av papirarbeid, deprimerende nyheter, forsøk å overleve Barnflere dager hver måned enn det finnes penger til, regninger, sladder, sykdom, og tap av nære og kjære.

Jeg vil tro på latteren, klemmer, vennlige ord, sannhet, rettferdighet, fred, drømmer, snøengler og på fantasien.

Ja, her er så mitt sjekkhefte, mine kredittkort, bilnøklene og mine papirer.
Jeg slutter i stillingen som voksen fra og med i dag. Om du av en eller annen grunn vil diskutere dette med meg, så er du nødt til å fange meg først.

Lagre