Tags

, , , ,

Award of excellenceJeg er bare nødt til å skrive et innlegg om den fantastiske mannen min, Vidar!

Jeg har fibromyalgi, noe som plager meg mye i perioder  og gir endel smerter, som i dag. Det gjør meg ganske immobil og jeg har tilbrakt dagen i dag på sofaen med pc’n på fanget.

Vidar måtte jobbe noen ekstra timer på jobb i dag og var avgårde før kl 7, men hjemme igjen i 12 tiden. Etter en liten lur satte han i gang med å vaske hele første etasje! Støvet er tørket, alt rot ryddet bort og gulvene tatt. I skrivende stund er han igang med å gjøre kjøkkenet spotless, og lage mat til meg!

Han er en perle av en mann. Alltid klar for å gjøre dagen min bedre, både med ord og med handling. Så i dag måtte jeg bare skrive et lite hyllingsinnlegg til denne enestående mannen!

Jeg elsker deg, kjæresten min!

Lagre

Lagre