Tags

, , ,

En smakebit på søndagGod søndag og velkommen til nye smakebiter!

Når du leser dette er jeg på ferie. Akkurat nå på vei fra Molde til Lom, tenker jeg. (Litt etter når du leser dette). Vi skal på Landsstevnet til Misjonsbefalingen i Molde. Og på veien opp og ned overnatter vi for å slippe å kjøre 14 timer i strekk. På veien skal vi blant annet innom Bokbyen Fjærland. Der var jeg også i fjor og fikk med meg hjem en haug brukte bøker. Jeg gleder meg til å se hvilke bøker jeg får tak i dette året.

Med meg på veien har jeg også flere bøker. Blant annet Veggen (Väggen) av Marlen Haushoffer. Jeg fant den på nye bøker hylla i biblioteket og syntes den hørtes interessant ut. Veggen ble første gang gitt ut i 1968, men er også gitt ut på nytt flere ganger siden det. Boken jeg leser ble gitt ut i 2022.

Veggen Forbløffet rakte jeg hånden frem og rørte ved noe glatt og kaldt, noe som ytet motstand, og det der det umulig kunne finnes annet enn tynn luft. Nølende forsøkte jeg igjen, og på nytt støtte hånden min borti noe som minnet om en vindusrute. Jeg hørte noe som hamret veldig og så meg om, og så forstod jeg med ett at det var mine egne hjerteslag som drønnet i ørene mine. Hjertet mitt hadde visst at det var noe galt før jeg rakk å bli redd.

You are invited to the Inlinkz link party!

Click here to enter