Tags

, ,

En smakebit på søndagGod søndag og velkommen til nye smakebiter!

Det har blitt kveld, og vi ser på de siste episodene av sesong 13 av Doctor Who. I morgen begynner vi på sesong 14. Vi har ogaå hatt bursdagsselskap, besøk av barnebarn og lest litt innimellom. Jeg har jobbet ganske mye denne uken, så jeg ser frem til en dag (søndag) uten planer!

Jeg har bare lest noen tegneserier i det siste, så du får smakebit fra The Ocean at the End of the Lane av Neil Gaiman i dag. Han er en av mine favorittforfattere, og jeg har lest de fleste av bøkene hans flere ganger.

Grown-ups don’t look like grown-ups on the inside either. Outside, they’re big and thoughtless and they always know what they’re doing. Inside, they look just like they always have. Like they did when they were your age. Truth is, there aren’t any grown-ups. Not one, in the whole wide world.

I went away in my head, into a book. That was where I went whenever real life was too hard or too inflexible.

You are invited to the Inlinkz link party!

Click here to enter