Tags

, , ,

En smakebit på søndagGod søndag og velkommen til nye smakebiter!

Vi er hjemme igjen etter sommerferien og nå har vi fått besøk av barnebarnet vårt. Han skal være her på sommerferie sammen med oss. Mannen min og jeg hadde en nydelig ferieuke til Songdal, Molde, Lom, Voss og Utåker. En virkelig fin ferie. Jeg har fått sommervakter på biblioteket, så jeg må jobbe endel i juli. Men det betyr bare at jeg får kombinere to ting jeg er veldig glad i: barnebarnet mitt og biblioteket. Så mye lesing blir det derimot ikke. Men det gjør ikke så mye.

Når jeg finner tid til litt lesing har jeg tenkt å begynne på Kolbeinsøy av Bergsveinn Birgisson. Han er islandsk, men bor og jobber i Norge. Kolbeinsøy er den nordligste øya på Island. Men historien er litt bisarr: En mann bestemmer seg for å besøke sin deprimerte venn som er innlagt på psykiatrisk avdeling. De begynner å snakke sammen og plukke opp vennskapstråden, men blir stadig avbrutt av den ansvarshavende sykepleieren. De bestemmer seg da for å flykte sammen, men det viser seg snart at de blir forfulgt av den sinte pleieren. Det utvikler seg til en heftig jakt som ender med at de overmanner kvinnen og reiser videre med henne bundet bak i bilen. Jeg lurer på hvordan det vil utvikle seg!

Smakebiten er fra begynnelsen:

KolbeinsøyJeg er en dypvannsfisk drevet opp på grunna, var det siste vennen min sa før han la på midt i en telefonsamtale for en stund siden. Nå var han innlagt på en psykriatisk avdeling.

You are invited to the Inlinkz link party!

Click here to enter