Tags

, , , , ,

Smakebit på søndagHei, og takk for sist. Jeg må nesten si det sånn når jeg ikke er her så ofte. Det skal du få forklaring på. Men først en link til Flukten fra virkeligheten som har smakebit på søndag.

Ja, så var det oss da. Du ser, det har seg sånn at vi skal flytte. Mannen min har fått ny jobb og den var tilfeldigvis 13 mil unna. Så da må man flytte på seg. Jeg vet at flytting er noe herk og at en ikke aner hvor mye en har før en skal flytte på det. Men det blir litt sånn; Are you kidding me? I går ryddet vi kontoret for være så fornuftige å kaste/gi bort/selge det vi ikke vil ha med oss. Det førte til at jeg ga bort 11 esker med bøker! (Superwoman!) Og i dag kommer søsteren min hit for å hjelpe meg å gå igjennom klærne mine. Jeg ser for meg at det vil bli en drakamp mellom hva hun vil gi bort og jeg vil beholde. Men jeg sender det jeg ikke vil ha til Russland, så det hjelper litt.

I tillegg så skal jeg på rehabiliteringssenter de tre første ukene i mai, så jeg trenger å få gjort litt før jeg skal dra. Men mannen min er litt streng og lar meg ikke få gjøre så mye om gangen. Begge deler er fordi jeg har ME. Det er ikke så lett å ta det med ro når en tenker på alle de skuffene og skapene som skulle vært ryddet! Vi har ikke fått et sted å bo enda, så det er superspennende å finne et fint hus. Forhåpentligvis er det ikke så lenge til jeg har nyheter om det og. Men først og fremst; Vi flytter til Flekkefjord.

Bloggen kommer til å lide litt unna rydding, pakking og det å dra på rehabiliteringssenter uten å ta med seg pc. Men ikke forlat meg, jeg kommer sporadisk tilbake, og tilbake for fullt når vi har kommet i orden i nytt hus.

Til slutt må du også få en smakebit. Jeg har valgt ut boken Hardkokt eventyrland og verdens ende av Haruki Murakami, som er den neste boken jeg skal begynne på:

Hardkokt eventyrland og verdens endeDa jeg endelig våknet, var det halvlyst ute. Klokken viste kvart over seks, men jeg kunne ikke vite om det var morgen eller kveld. Jeg dro på meg et par slacks og stakk hodet ut av døren for å kikke på naboens dørmatte. Morgenavisen lå der, hvilket fikk meg til å konkludere med at det var morgen. I slike stunder kan det være kjekt at noen abonnerer på en avis. Jeg burde kanskje gjøre det.

Fra forlaget:

I den ene av fortellingene i boken er handlingen lagt til Tokyo i en nær fremtid, et hardkokt eventyrland der informasjon gir makt og rett. I den andre historien befinner vi oss i en tidløs verden, der ondskap og død ikke finnes. Fortellingene nærmer seg hverandre og løper sammen. Hovedpersonen er en mann i trettiårene. Hans indre verden er logisk oppbygd, og han blir snart gjenstand for avansert hjerneforskning, samtidig som han kastes ut i intriger og maktkamp.