Tags

, , ,

Smakebit på søndagI dag er det Palmesøndag og starten på påskeferien for meg. Vi drar alltid til mine svigerforeldre i påsken, en tradisjon jeg setter stor pris på. Så rundt meg nå står kofferter og påskebøker og venter på å bli lastet inn i bilen. Det blir litt påskeferie på bloggen og. Men jeg tar med meg pcen slik at jeg kan skrive litt. Litt altså, ikke mye. For påske for meg er familie, lesing, kunstutstillinger og litt strikking. Men før jeg drar så vil jeg være med på smakebit på søndag hos Flukten fra virkeligheten.

Jeg leser som vanlig flere bøker på en gang. Ved senga har jeg nå Istvillingene av S.K. Tremayne. Den er egentlig for skummel/ekkel til å lese på senga. Bare som en advarsel. Og i stua leser jeg fortsatt 21 noveller av Doris Lessing. Det tar litt tid å lese den. Kanskje først og fremst fordi jeg holder på med to bøker på Kindelen. Den ene er Unnskyld av Ida Hegazi Høyer som jeg var så heldig å få av Marianne og den andre er Undone av Cat Clarke som Mari anbefalte. Litt mange på en gang. (Pluss en lydbok kom jeg på).

Smakebiten i dag er fra Undone hvor hovedpersonen får brev fra en venn som er død. (Hun får det hver måned, det er igrunnen det som er konseptet for boken.) Og vi befinner oss i februar og kortene det er snakk om er valentines-kort:

UndoneAnyway, if you don’t happen to get cards, might I suggest an all-night horror-movie marathon to cheer yourself  up? I do hope you’re continuing our fine tradition in my absence? I’d tell you to watch Halloween on Valentine’s Day, but I’m nothing if not true to my word – no silly missions this month. This is merely a suggestion, you understand. (But you really SHOULD watch it – you know full well nothing cheers you up quite like some empty-headed girls getting chased through a dark house by a psychopath with a knife.)

Fra forlaget:

Jem Halliday is in love with her gay best friend. Not exactly ideal, but she’s learning to live with it. Then the unspeakable happens. Kai is outed online … and he kills himself.
Jem knows nothing she can say or do will bring him back. But she wants to know who was responsible. And she wants to take them down. A searing story of love, revenge and betrayal from a bestselling author.