Tags

, , , , , , ,

Bokbloggeir har et flott boktema han kaller boktemaet; Mitt tematips. Det er et tema hvor man skal finne en bokomtale en har fra før, eller lage en ny, som passer til ukens tema. Poenget er å få løftet frem i lyset bokomtaler kanskje ikke så mange har sett, eller fått med seg.

Denne uken er tematipset; En sekser på terningen. Jeg bruker ikke terningkast på bloggen, men på Bokelskere er det en måte jeg skiller mellom bøker på og der finner jeg blant flere seksere boken Good Omens av Neil Gaiman og Terry Pratchett (Følg link til omtalen av boken).

Good Omens er en humoristisk fantasy roman skrevet av de to meget kjente (og for meg store) forfatterne Neil Gaiman og Terry Pratchett. Den er en fantastisk roman som jeg allerede har lest to ganger, og det blir nok flere!

Den begynner SLIK