Tags

, , ,

FagforbundetI kveld har jeg vært på streikemøte! Jeg er organisert i Fagforbundet under paraplyen til LO kommune og det er Fagforbundet som nå tar 11203 medlemmer ut i streik. Eller det vet vi ikke helt enda. Fristen for å komme til enighet går ut ved midnatt, natt til torsdag, så strengt tatt vet vi ikke om det blir streik før torsdag morgen.

Vi streiker for:

1) Et generelt tillegg på 11 200 kroner

2) Nye minstelønnssatser, for meg vil det si 320 000 ved 16 års ansiennitet!

3) Og økt ulempetillegg (økt lør- søndags tillegg (totalt 70 kr) og økt tillegg for arbeidstid etter kl 17 (totalt 58)

Jeg er satt opp som streikevakt utenfor biblioteket fra 15.15 til 19.00 på torsdag, men det kan være jeg slipper unna. Biblioteket er ikke sikker på om de vil klare å holde åpen med 6 ansatte i streik, så det kan være at de stenger. Streikekomiteen var ikke sikker på om jeg trengte å sitte utenfor et stengt bibliotek, men det skulle de komme tilbake til etter å ha diskutert det seg imellom.

Gjett hva jeg håper på! Nei, jeg har ikke noe i mot å være streikevakt, jeg tror på det vi streiker for og det betyr mye for meg å få øket topplønnen min. 320 000 er ikke så mye penger sammenlignet med hva andre rundt meg tjener. NB! jeg har bare 6 års ansiennitet nå.

Lagre