Tags

, , ,

Den tidsreisendes kvinne

Fra forlaget:

Denne storslagne kjærlighetshistorien handler om Clare og Henry, som har kjent hverandre siden Clare var 6 år og Henry 36. De gifter seg når Clare er 22 og Henry 30. Henry reiser i tid. Uten forvarsel forsvinner han til fortiden eller fremtiden. Reisene kan være opplevelsesrike, men også skremmende og farlige. Henrys forflyttinger i tid er en hemmelighet som bare Clare kjenner til. Deres liv sammen er intenst og annerledes, preget av dyp kjærlighet. Men kjærligheten er utsatt for store prøvelser. Er den likevel så sterk at den kan overvinne tid og rom?

Boken handler om kjærlighetshistorien mellom Clare og Henry. En rar og uvant historie siden Henry reiser i tid og besøker Clare som barn, men også en vakker historie om kjærlighet som overvinner alt! Du føler hvilken omtanke og arbeidsmengde forfatteren har lagt i historien, noe som også reflekteres i språket. Den handler om ensomhet, om  fellesskap og er så skildrende eksistensiell og original at denne burde leses av alle som elsker litteratur.

Audrey Niffenegger er en allsidig kunstner og er professor ved Columbia College Chicago Center for Book and Paper Arts. Den tidsreisendes kvinne er hennes debutroman. Den er blitt en internasjonal bestselger, er solgt til 26 land og i mer enn to millioner eksemplarer. Boken er også blitt filmatisert,  med Brad Pitt i hovedrollen.

Lagre