Tags

, , ,

En smakebit på søndagGod søndag og velkommen til nye smakebiter!

I dag har jeg vært på jobb. Det har vært kjolebyttedag i dag. Du tar med deg en eller flere kjoler, og så får du bytte til en ny. Det er ganske populært. Siden jeg jobbet fikk jeg ikke være med på det, men jeg fikk kikke gjennom klærne som var igjen og fant en fin tunika.

Det var veldig stille på jobb, noe som var deilig. Jeg har senebetennelse i skulderen, og det blir ganske vondt når det er mye å gjøre. Så det var fint å ikke være helt gåen da jeg kom hjem.

I morgen har jeg tenkt å lese. Jeg har en del tegneserier jeg har lånt på biblioteket, og jeg skal lese så mange jeg klarer. Men i dag skal du få en smakebit fra Kafka on the Shore av Haruki Murakami:

Kafka on the ShoreAnd once the storm is over, you won’t remember how you made it through, how you managed to survive. You won’t even be sure, whether the storm is really over. But one thing is certain. When you come out of the storm, you won’t be the same person who walked in. That’s what this storm’s all about.

You are invited to the Inlinkz link party!

Click here to enter