Tags

, , ,

En smakebit på søndagGod søndag og velkommen til nye smakebiter!

Jeg håper du har en fin helg. I dag (lørdag) har jeg bare lest manga, mens mannen min deltok på dugnad i borettslaget. Det var ganske mange med, så det begynner å se pent ut rundt omkring. Jeg hadde tatt med meg hjem ganske mye manga, så det var godt å komme et stykke ned i stabelen. Jeg vil egentlig lese The Confusion (andre bok i The Baroque Cycle) av Neal Stephenson, men jeg må bare få unna litt manga først.

Du skal få smakebit fra The Confusion:

The problem of the librarian is that books are multi-dimensional in their subject matter but must be ordered on one-dimensional shelves.

[…] every human being who is born into this universe is like a child who has been given a key to an infinite Library, written in cyphers that are more or less obscure, arranged by a scheme—of which we can at first know nothing, other than that there does appear to be some scheme.

You are invited to the Inlinkz link party!

Click here to enter