Tags

, , ,

En smakebit på søndagGod søndag og velkommen til nye smakebiter!

Det er allerede lørdag igjen, etter en ny travel arbeidsuke. Men nå er sommerjobben min over og jeg skal tilbake til mine vanlige arbeidsuker. I dag var jeg ute og kikket i litt butikker, men stort sett har jeg fortsatt å lese bøkene om Nancy Drew. Jeg har funnet hele den gamle serien på Nasjonalbiblioteket og synes det er kjempegøy å gjenoppvekke gamle barndomsminner. Ellers leser jeg nå bok åtte av The Laundry Files av Charles Stross, denne heter The Delirium Briefs. Og når jeg legger meg er jeg i gang med The Book of Cold Cases av Simone St. James. En bok jeg ikke er helt sikker på om jeg liker, men jeg skal lese litt til for å finne ut om jeg skal fullføre den.

I kveld skal vi spise reker og se sesong to av Good Omens. Sesong en er basert på boken med samme navn av Neil Gaiman og Terry Pratchett. Men den sesongen sluttet slik slutten av boken, så jeg er veldig spent på hvordan sesong to vil bli. Jeg har lest boken flere ganger, både på engelsk og norsk (på norsk heter den Gode varsler). Så jeg gleder meg til å se mer av historien på TV. Derfor har jeg også valgt ut ett par sitat fra den boken jeg har tatt vare på:

Good OmensAziraphale collected books. If he were totally honest with himself he would have to have admitted that his bookshop was simply somewhere to store them. He was not unusual in this. In order to maintain his cover as a typical second-hand book seller, he used every means short of actual physical violence to prevent customers from making a purchase. Unpleasant damp smells, glowering looks, erratic opening hours – he was incredibly good at it.

It may help to understand human affairs to be clear that most of the great triumphs and tragedies of history are caused, not by people being fundamentally good or fundamentally bad, but by people being fundamentally people.

You are invited to the Inlinkz link party!

Click here to enter