Tags

, , ,

En smakebit på søndagGod søndag og velkommen til nye smakebiter!

Tusen takk for tilbakemeldingen på spørsmålet mitt sist uke! Jeg fortsetter med smakebitene en stund til, og så får vi heller se hvis dere slutter å legge inn smakebiter. Jeg synes jo det er gøy å være med jeg og.

I dag har jeg vært på jobb. Helgen blir alltid kortere når jeg jobber på lørdagen, men jeg har fri på mandag. Så denne gangen blir helgen bare forsjøvet. Det var en travel dag med mange lånere på besøk. Det er flott å se at biblioteket også blir brukt i helgene.

I dag har jeg med smakebit fra en ny krimbok som heter Nattreise og er skrevet av norske Tore Aurstad.

NattreiseJeg hadde mistet sønnen min, kunne ikke finne ham noe sted. Utenfor vinduet så jeg nyklipt plen, en liten eplehage og et hvitmalt lysthus. Jeg løp gjennom gangen, forrvirret av alle dørene. Jeg sprang fra rom til rom, de var mange flere enn jeg husket. Forgylte speil, brokadegardiner, plysj og velur og bisarre oljemalerier, lysekroner og montre fulle av ubegripelige gjenstander. Og rommene var uendelig mange. Da jeg ropte, lød det som en vinylspiller på halv hastighet, stemmen min var som en rautende okses. Uten å ha gått i noen trapp befant jeg meg plutselig i øverste etasje, på et gjesterom. Igjen prøvde jeg å rope på Niklas, men munnen var klebet igjen og lot seg ikke åpne. Det eneste jeg fikk ut, var et langtrukkent stønn.

You are invited to the Inlinkz link party!

Click here to enter