Tags

, ,

En smakebit på søndagGod påskesøndag og velkommen til nye smakebiter!

Jeg håper du har en fin påske! I dag lurer jeg på hvordan interessen er for å fortsette med smakebitene. Er det mange som fortsatt vil ha dem, eller hvordan ligger det an?

Min smakebit er fra Hymne av Noah Hawley. En thriller som kom ut i år. Jeg tenkte den skulle være litt av påskelektyren min.

HymneAlle har sin egen teori, tenker dommer Nadir. En overbevisning, sta og seig, som de nekter å gi slipp på. sånn er det i Amerika. Vi sverger til våre egne remedier og holder på vår overtro. Vi er optimister eller pessimister, stoler på folk eller er mistenksomme. Vi bekrefter hverandres teorier på nettet. Internett, skapt for å «demokratisere informasjon», har i stedet blitt et redskap for selvbekreftelse. Hvis du tror du har ME eller at angrepet ellevte september var en innsidejobb, er verdensveven der og kan fortelle deg at du har rett.
Du har alltid rett.

You are invited to the Inlinkz link party!

Click here to enter