Tags

Smakebit på søndagGod søndag og gratulerer med dagen! Det er vel det viktigste å si i dag. Og så må man jo ikke glemme smakebitene hos Flukten fra virkeligheten.

Det har vært en travel helg med folk boende hjemme hos oss og enda flere boende i kirken. Vi har besøk fra Evangeliesenteret og det er mye logistikk i å ha så mye mennesker samlet på en gang. De drar i morgen, så nå lurer jeg meg bare til et lite friminutt hvor jeg kan få dele en smakebit. Jeg har valgt å fokusere på tegneserier i mars, så smakebiten kommer også fra en tegneserien Fables & Reflections som er nr 6 ut i serien The Sandman av Neil Gaiman. Jeg skal skrive om alle 10, men her er en forhåndstitt på en bit av nr 6.

Joshua har ingen ting å drømme om, så Dream redder han fra søsteren sin Despair ved å gi ham en drøm. Og drømmen blir brakt ut i lyset da Joshua erklærer seg som keiser av The United States of America. (Bildet blir større om du klikker på det)

Sandman book 6 a