Tags

, , , , ,

Boken på vent er et boktema hos Beathes bokhylle.
Her kan du legge inn bøker du planlegger å lese.

Jeg har nettopp lest Silo av Hugh Howey og i kommentarene under innlegget skriver Marianne at neste bok i trilogien, Shift, er enda bedre enn den første. Da kan jeg umulig vente på at den skal oversettes til norsk (kanskje neste år) og må lese den med en gang. Jeg gikk rett til Amazon og bestilte den til Kindelen. Jeg vet at denne boken handler om en annen tid enn den første, men jeg gleder meg likevel!

shift

Fra forlaget:

This is the much anticipated prequel to bestseller Wool that takes us back to the beginnings of the silo. The full novel which brings together First, Second and Third Shift. «The next Hunger Games». (The Sunday Times). «An epic feat of imagination. You will live in this world». (Justin Cronin). In a future less than fifty years away, the world is still as we know it. Time continues to tick by. The truth is that it is ticking away. A powerful few know what lies ahead. They are preparing for it. They are trying to protect us. They are setting us on a path from which we can never return. A path that will lead to destruction; a path that will take us below ground. The history of the silo is about to be written. Our future is about to begin.