Tags

, , , , , ,

Bokbloggeir har et morsomt boktema han kaller; Mitt tematips. Det er et tema hvor man skal finne en bokomtale en har fra før, eller lage en ny, som passer til ukens tema. Poenget er å få løftet frem i lyset bokomtaler kanskje ikke så mange har sett, eller fått med seg.

Jeg har lest mange bøker fordi en annen bokblogger har lest boken først og anbefalt den. Men da jeg tenkte på setningen «Takk for tipset» var det en anbefaling av Knirk jeg husket på. Hun anbefalte boken Kentauren av Odd Eirik Ness. Det tok meg en stund å få tak i den, men den var verd å vente på.

Boken starter med at en marsboer må avlive mennesket sitt. Og jeg var solgt allerede der. Men det er mer en filosofisk bok enn den er en sci-fi. Uansett; Anbefales sterkt!

Jeg legger med en kommentar jeg fikk av forfatteren fordi han der viser til hvordan du kan få tak i boken:

Så gøy med tilbakemelding, Astrid Terese, og selvsagt ekstra gøy når du er så positiv! Tusen takk til deg og til Knirk som fikk deg til å lese boken. Jeg <3 bokbloggere! Til dem av dere som har lyst på boken og har en bokblogg er det bare å skrive en mail til forleggeren min på trineline@flux.no. Hun sender med glede ut gratis anmeldereksemplar.
Stor klem fra forfatteren;)