Tags

, , , ,

Vi har fått en ny hobby. Ikke bare jeg og min mann, den sprer seg som ild i tørt gress til sønn, svigerdatter, barnebarn, søstre, svigerinne, tantebarn, foreldre osv. Plutselig driver hele familien min med Geocaching.

Geocaching er en slags orienteringslek med GPS. Målet er å finne poster (bokser med diverse innhold), som kalles cacher. Det uttales en kæsj på norsk. Det ligger cacher over hele verden og det finnes over en og en halv million av dem. Kanskje det ligger noen der du bor? Er hjemstedet ditt listet her så er det bare å klikke for å se cacher i nærheten!

Geocaching er kjempegøy. Du er ute, du har et mål med å gå tur og du får belønning for strevet ved å finne små bokser hvor du logger ditt besøk, for så å registrere besøket på nettet når du kommer hjem. MEN, du får ikke lest noenting! De siste dagene har vi vært ute hver dag, så på søndag måtte jeg lukke øynene for det gode været og begrave meg i blogging og bøker. Har man valgt å blogge så kan det være greit å gjøre det av og til. Og har man bestemt seg for å lese 400 bøker dette året er man nødt til å lese hver dag. Så jeg må kanskje vurdere målene mine litt!

Jeg har ingen fine bilder av oss ute, men det kommer etterhvert. Men hvis du har lyst til å bli drive med geocaching kan du bli venner med oss. Vi heter englene.