Tags

, ,

Boken på vent, som er et boktema hos Beates bokhylle, er denne uken Elsk meg; avlogget av Gunn-Helen Øye. Jeg fikk lest litt i julen, men ikke mye, og nå må jeg i gang med noen bøker som snart må leveres på biblioteket. Men etterpå kan jeg få tid til å lese denne.
Jeg har ikke laget meg så mange oppgaver for 2013, jeg har lyst til å fortsette å lese på samme måte som før. Men når jeg tenker på det skulle jeg ønske jeg var flinkere til å få kuttet ned på hva jeg har på leselisten.

«Jeg klarer ikke å slutte, det er som om jeg har et sug etter å logge meg på … Det er noe spennende i dette at jeg ikke vet hvordan han ser ut. Noe pirrende, som å ha sex med en man ikke kan se ansiktet på …» Etter et sårt brudd og et år med bearbeiding, bestemmer Helena seg for å søke lykken gjennom nettdating. Først skeptisk, men snart drevet av jaktinstinktet, kaster hun seg som en hunntiger over de mange ledige mennene. Møtene byr på en rekke oppturer – men også mange skuffelser. Drevne nettsjekkere er i ferd med å ta motet fra Helena – er nettet virkelig så tømt for moral at man kan «bli» akkurat den man ønsker? Samtidig begynner hun å føle en avhengighet til den pirrende jakten og begir seg ut i opplevelser hun aldri før hadde drømt om.