Tags

, , , ,

I dag er det årets julemesse og basar i Bryne Frikjyrkje. Det betyr en travel dag, og også innspurten til julekortskriving, innkjøp av de siste julegavene og tanker om advent, for meg.

Min kjære mann står opp tidlig for å lage ferdig grøt og lapskaus som skal serveres på julemessen kl 11.00. Vi møtes, absolutt hele familien, for å kjøpe julegaver, spise litt og snakke med venner. Så blir det en liten pause før basaren på kvelden, kl 18.00. Da kommer også vårt barnebarn for å være med. Og ham, og hans mor, må kjøres tilbake dit de bor (en times kjøring hver vei) før vi kan dra hjem.

Da kjennes det ut som vi har brukt den dagen!
Grunnen til at jeg skriver dette er selvfølgelig for å invitere deg til å komme, men også fordi det ikke blir tid til et eget innlegg om bøker denne dagen.

På søndag skal jeg, og mine to søstre, til Stord for å besøke vår fars grav og vår stemor. Det blir en hel dagstur, men jeg tror jeg skal få publisert en smakebit mens jeg spiser frokost, og kommentere på kvelden etter at jeg er kommet hjem.

Jeg ønsker deg en nydelig helg, en helg som jeg håper vil gi deg både hvile og morro! Klem!