Tags

, , , ,

Jeg har lest en ny morsom bok av Sigmund Falch. Denne heter Ingen fridde i Jølster og inneholder gamle bilder Falch har satt sine egne kommentarer til. Det blir tidvis hysterisk morsomt!

I denne utgaven fortsetter Falch sitt viktige arbeid med å samle inn og kommentere bilder fra en svunnen tid, slik at deres hele og fulle mening kommer frem i lyset. Den utrettelige forfatteren har trålet arkivene på Nasjonalbiblioteket og flere museer på jakt etter blinkskudd, og vi kan bare fastslå at fangsten er imponerende!

Sigmund «Trosten» Falch er en norsk regissør og manusforfatter. Han har blant annet regissert og skrevet manus til TV-seriene Fremtiden kommer bakfra (sammen med Terje Rangnes) og Jul i Tøyengata. Falch har utgitt flere humorbøker under eget navn, og utgjør også en fjerdedel av forfatterkvartetten De Gyngende Seismologer, som har gitt ut flere bøker i tillegg til å være mangeårige bidragsytere til Hallo i uken. I 1998 var han en av medforfatterne på Åsleik Engmarks selvbiografiske humorbok Så langt i livet!.

Jeg har skrevet om Falchs tidligere bøker her. Og jeg må bare anbefale dem sterkt. De er både virkelig fine og virkelig morsomme.

Denne boken har jeg fått av Schibsted forlag.