Tags

, ,

Mandag igjen, og en ny jobbuke å se frem til. Denne helgen har vært meget avslappende. Kun lesing og film, og litt data, så jeg er uthvilt og klar for en ny uke. Jeg klarer likevel å være ganske trett mandags morgen!

Denne helgen har jeg lest Dickens. Jeg har fått tak i en oversettelse av Two cities på dansk, og utgitt i 1919. (Fortællingen om to byer).  Den har et nydelig språk, men det går ganske sent å lese den. Noen vanskelige ord må jeg forstå ut av sammenhengen, men de fleste forstår jeg bare ved å stoppe opp for dem. Det har gjort at store deler av denne helgen har blitt tilbrakt i lesestolen sammen med Dickens, i godt selskap med andre ord!

Bøker jeg leste forrige uke:

 • Nøkkelvitnet – Jørn Lier Horst
 • Arabat – Clive Parker
 • Våpensøstrene – Ingar Knutsen
 • Guards! Guards! – Terry Pratchett
 • The Hobbit – J.R.R. Tolkien
 • Skyggene i sal 31 – Ingvild Sørensen

Bøker jeg anmeldte forrige uke:

Bøker jeg leser nå:

 • Hounded – Kevin Hearne
 • Skyggerom – Jan-Erik Fjell
 • To byer – Charles Dickens
 • Felicia forsvant – Jørn Lier Horst

Bøker jeg planlegger å lese denne uken:

 • De fire siste ting – Paul Hoffman
 • Rosa elefanter – Karen Brunk Holmqvist

Bøker kjøpt, lastet ned eller fått:

 • Noe til besvær – Mark Haddon
 • Den merkelige hendelsen med hunden den natten – Mark Haddon
 • Fanget – E.L. James
 • Postkort fra alle tings utkant – Levi Henriksen