Tags

,

reading-on-mondayEn ny fin mandag! Det er sol ute og ikke behov for hverken genser eller jakke. Jeg har hatt en avslappende helg og er uthvilt og klar for en ny jobb uke og jeg har fått leselysten tilbake. Så hva skal man da klage for?

I tillegg ga min kjære mann meg fødselsdagspresangen min på forskudd og det var en Kindle touch! Jeg har ønsket meg den så lenge og er så glad for at mannen min ga meg den! Jeg har lastet ned en 6-7 Dickens bøker fra Prosjekt Gutenberg for å begynne et sted, men det er klart det kommer til å komme mange forskjellige bøker på den etterhvert. Jeg har også bestilt etui fra Danmark og det burde komme de nærmeste dagene. Da kan jeg ha den i vesken og det er vel litt av vitsen. Grunnen til at jeg startet med å laste ned Dickens bøker er at jeg i vår egentlig ga meg selv utfordringen å lese flere Dickens bøker dette året. Det har heller gått dårlig og da tenkte jeg at jeg kunne kombinere gleden over Kindelen med noe nyttig! Så nå blir det mer Dickens.

Bøker jeg leste forrige uke:

 • Av jord er du kommet – Chris Tvedt
 • Skjebnesøstre 1: Skandalen – Natalie Normann
 • Skjebnesøstre 2: Forliset – Natalie Normann
 • Skjebnesøstre 3: Mørkets frembrudd – Natalie Normann
 • Skjebnesøstre 4: Tatt til fange – Natalie Normann
 • Skjebnesøstre 5: Drømmer og løgner – Natalie Normann
 • Tersias – G.P. Taylor

Bøker jeg anmeldte forrige uke:

Bøker jeg leser nå:

 • Løgneren Locke Lamora – Scott Lynch
 • Død sjel – Birger Baug
 • Three ghost stories – Charles Dickens
 • Kvinnen som kledte seg naken for sin elskede – Jan Wiese

Bøker jeg planlegger å lese denne uken:

 • Engel – Cliff McNish
 • Jakthundene – Jørn Lier Horst
 • De fire siste ting – Paul Hoffman

Bøker kjøpt, lastet ned eller fått:

 • Jakthundene – Jørn Lier Horst
 • Hard Times – Charles Dickens
 • Little Dorrit – Charles Dickens
 • Our mutural friend – Charles Dickens
 • The mystery of Edwin Drood – Charles Dickens
 • Dombey and son – Charles Dickens
 • Hunted down – Charles Dickens
 • Three ghost stories – Charles Dickens

Lagre