Tags

, , , ,

En ny søndag og en ny smakebit fra boken jeg leser. Flere smakebiter finner du hos Flukten fra virkeligheten. Jeg er så utrolig glad i dag for jeg har fått Kindle! Min kjære, fantastiske mann klarte ikke vente til bursdagen min (om 1,5 mnd) og ga meg Kindelen så snart den kom i posten i går! Så nå leser jeg spøkelseshistorier av Dickens på Kindelen og skal i gang med Skjebnesøstre av Natalie Normann som «ordentlig bok». Jeg var så heldig å få de to første bøkene av Natalie for så å oppdage at søsteren min abonnerer på dem. Bok 4 og 5 havnet derfor straks hjemme hos meg.

Smakebiten er fra Skjebnesøstre nr 4; Tatt til fange.

– Det de vil vi skal gjøre, er mye syndigere – det de gjør, er så ondt at det må være en dødssynd. Constanse famlet etter vannbøtten og tok en dyp slurk. – Jeg kommer ikke til å la dem gjøre det mot oss.
Ikke for alt i verden ville hun vise Mari hvor redd hun var.

Lukas og Mattias drar til Pipervika for å finne ut hva som har skjedd med Mari, og Constance insisterer på å bli med. Piperviken er et beryktet sted, og Constanse havner i en situasjon hun aldri kunne ha forestilt seg.

Jeg leser hva Mari har skrevet om serieromaner på sin smakebit, og på mange måter er jeg enig. Jeg vil likevel holde en knapp på at disse er bedre enn gjennomsnittet!