Tags

, , , , ,

Ladybug på bloggen Flukten fra virkeligheten har hver søndag en utfordring kalt “En smakebit på søndag”. I denne utfordringen skal en åpne boken en leser og finne ett par setninger en kan dele uten å røpe for mye av handlingen. Videre legger en igjen en link til bloggen sin i inLinkz på Ladybugs blogg.

Jeg leser nå boken The wizards of odd som er en samling noveller av fantasy og sci-fi forfattere. Det spesielle med novellene er at de alle er skrevet i sjanger-undergruppene humor fantasy og humor sci-fi. Tenk Douglas Adams og Terry Pratchett og tenk deg så en bok fylt med noveller av mange ulike forfattere, men i stilen de to skriver i. Ja, den er veldig bra og jeg anbefaler alle som liker disse sjangerne til å lese den.

Smakebiten min kommer fra novellen: The Twonky av Henry Kuttner

After a while he returned to the phone.
Fitzgerald said, «Something?»
«My new radio,» Kerry told him carefully. «It’s washing the dishes.»
Fitz diden’t answer for a moment. His laugh was a bit hesitant. «Oh?»
«I’ll call you back,» Kerry said, and hung up. He stood motionless for a while, chewing his lip. Then he walked back to the kitchen and paused to watch.