Tags

, , ,

I dag har jeg brukt dagen på å lage en nettside kun ved bruk av XHTML og CSS.

Jeg er fjernstudent ved Høgskolen i Oslo, hvor jeg tar første året på Bibliotekhøgskolen. Alt via internett og mail. Jeg er ferdig med litteraturhistorie og det første halvåret av klassifikasjon og indeksering (del 1) og holder nå på med del 2 (av klassifikasjon og indeksering). Dvs Dewey, Katalogisering, Indeksering og Referansekunnskap. Blant de tingene jeg må gjøre er å lage en nettside. Det var litt komplisert siden jeg hverken har vært borti XHTML eller CSS før, men jeg klarte såvidt å putte sammen en side i løpet av dagen i dag! Bokkassen har jeg kalt den (Link virker ikke). Vær snill mot meg, jeg har aldri gjort dette før!

En ting jeg ikke fikk til var bakgrunnsfarge, uansett hvor jeg satte kodingen i CSS arket så virket det ikke. Det vanskeligste var igrunnen å forstå Dublin Core metadata. Jeg håper jeg gjorde det riktig, men hvis ikke får jeg en mail i retur med beskjed om å ordne det!

Jeg har brukt hele dagen på dette, vel, jeg sov til nesten 12! Så nå må jeg finne på noe helt annet enn å sitte ved dataen! Mannen min, Vidar, har hentet hjem en ny grill i dag, men det er litt kaldt ute til å grille. Kanskje jeg skal se på film? Jeg vet vi har noen Wallander filmer jeg ikke har sett, det kunne vært litt koselig! Jeg vet også at det er en kald hvitvinsflaske i kjøleskapet med mitt navn på og kjenner jeg Vidar rett ligger det ingredienser til et godt måltid og venter på meg.

Lagre

Lagre