Tags

, , , ,

En smakebit på søndagGod søndag og velkommen til nye smakebiter!

Jeg beklager så mye at det ikke ble smakebiter sist helg. Jeg var syk og hadde ikke mulighet til å lage noen.

I dag var det min første frihelg på veldig lenge. Men så ringte de fra jobb og spurte om jeg kunne komme. Det var Ranglerock for småsporvar i dag (En dag med musikk for barn som del av en lokal musikkfestival). Været var såpass dårlig at de flyttet konserten inn istedetfor å ha den rett utenfor biblioteket, og da ble det kaos inne. Det kom så mye folk at vi måtte ha vakter i dørene, og en til å rydde på plass barnebøker. Så da tok jeg meg av bøkene.

Jeg har akkurat lest ferdig Deadly Assessments (bok 5 i Fred, the Vampire Accountant) Det er en fantasyserie som jeg leser på Kindle om en regnskapsfører som blir bitt av en vampyr og da selv blir vampyr. Men han som biter han tar seg ikke av han, så han må selv finne frem i denne nye verdenen. Derfor finner han venner blant en mengde fantasyskapninger istedefor bare vampyrer. Og han ordner seg med blodlevering fra sykehuset slik at han selv ikke trenger å drepe noen. Blant vennene hans finner du kjæresten hans, som har arvet en indre (ekte) djevel fra moren, en varhest (som en varulv bare han blir en hest), en varløve, en drage, feer, et sentient hus og andre skapninger han enda ikke har funnet ut hva er.

Det er en skikkelig morsom serie. Jeg har bøkene på mobilen, så jeg tar dem frem når jeg må vente eller ikke har en annen bok. Amazon eier Goodreads, så hvis du markerer sitater i teksten havner de automatisk på Goodreads. Så jeg skal hente noen fra denne siste boken:

Sometimes, bravery was a matter of charging in before common sense had time to catch up.

People are often ready to make the wrong choice, they just need an opportunity.

In my opinion, kindness is, in fact, the very opposite of weakness. Kindness is a display of strength.

Allowing yourself to be tied up by all the potential ways things could go wrong only resulted in making no progress in any direction.

You are invited to the Inlinkz link party!

Click here to enter