En smakebit på søndagGod søndag og velkommen til nye smakebiter!

Jeg er på jobb i dag igjen. Jeg skal jobbe 8 lørdager i sommer, så jeg kommer til å være her nesten hver helg (og i ukene, selvfølgelig). I dag er det kaotisk travelt på grunn av sommerleskonkurransen. Men det er fantastisk med så mye liv og røre på biblioteket. (Selv om en er ganske sliten mot slutten av dagen). Det er begrenset hvor mye tid jeg har til meg selv, 20 minutter lesing i lunsjen er pausen jeg får. Men det er helt ok. Det blir stille og rolig når jeg kommer hjem, for mannen min lager middag i et bryllup i dag. Men jeg ser faktisk frem til litt stille alenetid.

Fordi det er så travelt har jeg valgt å gi deg smakebiter fra ting Neil Gaiman har skrevet/sagt. Jeg laget en utstilling med bøkene hans i går, derfor kom jeg på akkurat han. Her er litt av hvert:

Neil GaimanIt’s like the people who believe they’ll be happy if they go and live somewhere else, but who learn it doesn’t work that way. Wherever you go, you take yourself with you. If you see what I mean. ~ The Graveyard Book

Monsters come in all shapes and sizes. Some of them are things people are scared of. Some of them are things that look like things people used to be scared of a long time ago. Sometimes monsters are things people should be scared of, but they aren’t. ~ The Ocean at the End of the Lane

I hope that in this year to come, you make mistakes.
Because if you are making mistakes, then you are making new things, trying new things, learning, living, pushing yourself, changing yourself, changing your world. You’re doing things you’ve never done before, and more importantly, you’re Doing Something.
So that’s my wish for you, and all of us, and my wish for myself. Make New Mistakes. Make glorious, amazing mistakes. Make mistakes nobody’s ever made before. Don’t freeze, don’t stop, don’t worry that it isn’t good enough, or it isn’t perfect, whatever it is: art, or love, or work or family or life.
Whatever it is you’re scared of doing, Do it.
Make your mistakes, next year and forever. ~ Neil Gaiman

You are invited to the Inlinkz link party!

Click here to enter