Tags

, , ,

En smakebit på søndagGod sommersøndag og velkommen til nye smakebiter!

I dag er jeg på jobb, selv om det er den første sommerdagen. Jeg skal jobbe veldig mye i sommer (eget valg) og ha ferie etter skolen starter til høsten. Så i dag føles som starten på jobbsommeren. Det er også starten på lesekonkurransen Sommerles, for 1-7 klasse. Vi har allerede hatt barn inne for å hente sine første premier. Sommerles gjør at vi har mye mer barn og familier på biblioteket om sommeren, noe som er veldig koselig.

Jeg har ikke fått lest så mye i det siste, for vi holder på å pusse opp hjemme. I tillegg jobber jeg veldig mye, så lesingen lider under det. Jeg håper likevel på godt vær når jeg har fri (og vi er ferdige med oppussingen), slik at jeg kan sitte ute i hagen og lese. Det er sommer for meg.

Jeg har derfor valgt å dele smakebit fra Ringenes Herre. Dette diktet er vel kjent, men også veldig vakkert. Jeg har den andre linjen i første vers tatovert på armen.

All that is gold does not glitter,
Not all those who wander are lost;
The old that is strong does not wither,
Deep roots are not reached by the frost.

From the ashes a fire shall be woken,
A light from the shadows shall spring;
Renewed shall be blade that was broken,
The crownless again shall be king

You are invited to the Inlinkz link party!

Click here to enter