Tags

, , , ,

En smakebit på søndagGod søndag og velkommen til nye smakebiter!

I dag (lørdag) er jeg på jobb. Men det er veldig stille her. Det har vært virkelig varmt og nydelig ute hele uken, og da har ikke folk lyst til å være inne. Noe jeg forstår veldig godt! Jeg ville gjerne være ute jeg og. På onsdag, som var 1.mai, satt jeg i «hengestolen» min og leste hele dagen. Det var fantastisk å endelig kunne sitte ute og lese uten å fryse. Jeg håper å få gjort det samme i morgen, men det ser ikke så lovende ut.

Etter jobb skal jeg rett til neglesalongen og få forlenget neglene mine, så jeg tenkte det var best å bli ferdig med smakebitene tidlig i dag. Det blir sent før jeg er hjemme. Her er jeg jo også omgitt av bøker, så det skulle ikke være så vanskelig å finne noe å dele. Blikket mitt falt på en utstilling av engelske bøker, der var også Winnie-the-Pooh. Det burde passe bra.

People say nothing is impossible, but I do nothing every day.

What I like doing best is Nothing.»
«How do you do Nothing,» asked Pooh after he had wondered for a long time.
«Well, it’s when people call out at you just as you’re going off to do it, ‘What are you going to do, Christopher Robin?’ and you say, ‘Oh, Nothing,’ and then you go and do it.
It means just going along, listening to all the things you can’t hear, and not bothering.»
«Oh!» said Pooh.

You are invited to the Inlinkz link party!

Click here to enter