Tags

, , , ,

En smakebit på søndagGod søndag og velkommen til nye smakebiter!

Det er frihelg, og jeg har lest en haug manga i dag. Jeg har vært litt rundt på noen butikker og, blant annet på gjenbruken for å finne ramme til et gammelt broderi. Jeg samler også på glassdyr, og i dag fant jeg en delfin, en rev og en padde. Jeg kjøper glassdyrene på gjenbruksbutikker, for de er altfor dyre nye. Men brukt er de som regel til en ok pris. Jeg har dessverre et «samle-gen» så det skal ikke så mye til før jeg samler på ting.

En annen ting jeg samler på er bøker, men jeg prøver å låne alt utenom fantasy, slik at det først og fremst er fantasybøker i hyllene mine. Jeg har satt meg som mål å lese alle bøkene i bokhyllene mine, og jeg er akkurat ferdig med den første serien. Det er Ben Aaronovith sin Rivers of London. Og denne søndagen skal du få flere smakebiter fra bøkene hans:

For a terrifying moment I thought he was going to hug me, but fortunately we both remembered we were English just in time. Still, it was a close call. – Moon over Soho

In the winter she curls up around a good book and dreams away the cold. – Broken Homes.

The clever people at CERN are smashing particles together in the hope that Doctor Who will turn up and tell them to stop. – Moon Over Soho

You put a spell on the dog,» I said as we left the house.
«Just a small one,» said Nightingale.
«So magic is real,» I said. «Which makes you a…what?»
«A wizard.»
«Like Harry Potter?»
Nightingale sighed. «No,» he said. «Not like Harry Potter.»
«In what way?»
«I’m not a fictional character,» said Nightingale.

You are invited to the Inlinkz link party!

Click here to enter