Tags

, ,

God påske og velkommen til nye smakebiter!

I dag var butikkene oppe, så vi var en rask tur i noen butikker for å fylle på med ferskt brød, og bare for å kikke litt. Jeg endte opp med en ny sommerkjole til 175 kroner og litt ny sminke. Det skjer ikke noe viktig i dag, så det var deilig å bare bevege seg litt.

Jeg har prøvd å bruke litt tid på å lese i påsken, og er godt igang med de siste bøkene i Rivers of London serien av Ben Aaronovitch. Hvis du liker urban fantasy er dette et «must read». Men jeg har også lånt med hjem noen bøker fra biblioteket, og jeg tenkte jeg skulle begynne på den ene av dem; The Memory Police av Yoko Ogawa.

Beskrivelsen bak på boken sier; On an unnamed island off an unnamed coast, objects are disappearing: first hats, then ribbons, birds, roses—until things become much more serious. Most of the island’s inhabitants are oblivious to these changes, while those few imbued with the power to recall the lost objects live in fear of the draconian Memory Police, who are committed to ensuring that what has disappeared remains forgotten. Så den høres spennende ut.

The Memory PoliceI sometimes wonder what was disapeared first – among all the things that have vanished from the island.
«Long ago, before you were born, there were many more things here,» my mother used to tell me when I was still a child. «Transparent things, fragrant things …. fluttery ones, bright ones … wonderful things you can’t possible imaging».

En smakebit på søndag

You are invited to the Inlinkz link party!

Click here to enter