God søndag og velkommen til nye smakebiter!

I dag har jeg pyntet til påske, med gule duker og lys, kaniner, høner og egg. Jeg liker å pynte til høytider, det gir et avbrekk i hverdagen og markerer spesielle dager. Barnebarnet vårt er her på påskeferie. Men jeg skal jobbe mandag til onsdag. Så torsdag er det påskeferie for meg. Vi skal ikke noe spesielt, men håper på godt vær så vi kan gå litt turer. Blir det dårlig vær så blir det lesing – så kanskje jeg ønsker meg dårlig vær istedet for …

Jeg leser noen av de samme bøkene som sist. Men jeg så Et mørkere vann av Kaja Nygaard på hurtiglånhylla (kan låne i 7 dager). Den så spennende ut, samtidig som handlingen er fra lokalmiljøet vårt. Så den skal jeg lese denne helgen. Det er også den boken du får smakebit fra.

Hun ble stående med øynene lukket. Orrevannet ga fra seg et sukk. Hun kunne se for seg hvordan vannet strømmet inn gjennom de nedrullede vinduene og tvang bilen mot dypet. Kulden prikket i armene. Hun orket ikke tenke på hva hun hadde gjordt. Munnen var full av spytt. Hun svelget, var like ved å brekke seg. Fortsatt holdt hun øynene igjen. Ville ikke være her, ville ikke se hva som hadde skjedd.
En nasal fuglelyd brøt nattens stillhet. «Kuvæ-kuvæ-kuvæ-kuvæ.»

En smakebit på søndag

You are invited to the Inlinkz link party!

Click here to enter