Tags

, , ,

En smakebit på søndagGod søndag og velkommen til nye smkebiter!

I dag har vi tenkt å ha en rolig dag. Vi skal besøke vår eks-svigerdatter, men det er også alt. I går var vi på kino og så «Døde menn går på ski», basert på en bok med samme tittel av Knut Nærum. Den er blanding av krim og humor, men jeg likte den bare sånn passelig. Men da vi kom hjem så vi «Poor Things» på Disney+ og den anbefaler jeg. Den handler om en «gal» vitenskapsmann som putter babyens hjerne inn i morens kropp (kort fortalt), og hennes oppvekst som en blanding av baby og kvinne. Den er meget fornøyelig.

Jeg leser litt forskjellig for tiden. The Confusion, bok to i The Baroque Cycle av Neal Stephenson, en fantasyserie om en vampyr som er regnskapsfører av Drew Heyes og Hemmeligheten av Lee og Andrew Child. Som er bok 28 i serien om Jack Reacher. Jeg er vedig glad i den serien, så da jeg så at vi hadde fått en ny bok på jobb tok jeg den hjem med det samme. Du skal få en smakebit fra Hemmeligheten:

Baglin sa: «En døde av elektrisk støt. En falt ut av et vindu. En svelget en dødelig dose med paddeeiter.»
Reacher sa: «Gift.»
«Hva sa du?»
«Hvis det ble svelget, var det gift. Eiter føres inn med et bitt eller stikk.»
«Synes du at det er relevante fakta her?»
«Det er presist. Og jeg synes alltid det er relevant å uttrykke seg presist. Spesielt når liv står på spill.»

You are invited to the Inlinkz link party!

Click here to enter