Tags

, ,

En smakebit på søndagGod søndag og velkommen til nye smakebiter!

I dag har jeg vært på jobb igjen. Det var en travel lørdag med mye folk, men jeg var opptatt med å katalogisere tegneserier (legge dem riktig inn i datasystemet – det er utrolig pirkete), så jeg gikk glipp av mye av ungebråket. Ikke at det gjør noe at det er mye lyd av barn, men av og til blir man litt sliten i hodet.

Jeg fikk også tid til å rydde litt i min avdeling, og da så jeg to nye bøker jeg hadde tenkt å lese. Det endte jo med at jeg tok dem med hjem, selv om jeg har fryktelig mye å lese fra før. Det er rimelig typisk! En av bøkene jeg tok med meg er A Stroke of the Pen; The Lost Stories av Terry Pratchett. Bak på boken står det:

Far away and long ago, when dragons still existed and the only arcade game was ping-pong in black and white, a wizard cautiously entered a smoky tavern in the evil, ancient, foggy city of Morpork…

Det er jo nok til å velge den boken! Smakebiten er fra det første kapittelet som heter «How it all Began …»

A Stroke of the PenRight from the start some of the older cavemen were completely against the idea.
«It’s unnatural,» they said. «Anyway, were’s it going to end?»
But the younger cavemen said; «That’s progress, grandad. Pass us another log.»

The thing was called «fire», and it was brought back to the cave by Og the Inventor, who said he found it eating a tree.

You are invited to the Inlinkz link party!

Click here to enter