Tags

, , ,

En smakebit på søndagGod søndag og velkommen til nye smakebiter!

I dag har jeg vært på jobb, så nå sitter jeg med bena på krakken foran TV og skal slappe av. Det ble ikke tid til så mye lesing på jobb, noen ganger får vi lest litt, men absolutt ikke alle. I dag var det ganske travelt, og det er koselig når det er sånn og.

Hvert år lager jeg meg noen planer for hva jeg skal lese, som regel tar jeg for meg en forfatter eller et tema. Dette året har jeg tenkt å fokusere på mine egne bokhyller og lese alt jeg har kjøpt som jeg ikke har lest. Jeg vil også lese hele serier når jeg har kjøpt nye bøker i en serie og kommer nok til også å lese favorittene mine om igjen. Også favoritt serier. Det er nok mer enn jeg kommer igjennom på et år, så det får bli et toårs prosjekt.

Det jeg har begynt på er den første forfatteren på A; Ben Aaronovitch og hans serie Rivers of London. Jeg har kommet til bok 3; Whispers Under Ground, som du skal få smakebiter fra. Dette er en Urban-fantasy serie beskrevet av en annen forfatter som «Harry Potter vokser opp og blir politi.»

Whispers Under GroundThis is why magic is worse even than quantum physics. Because, while both spit in the eye of common sense, I’ve never yet had a Higgs bosun turn up and try to have a conversation with me.

The media response to unusual weather is as ritualized and predictable as the stages of grief. First comes denial: «I can’t believe there’s so much snow.» Then anger: «Why can’t I drive my car, why are the trains not running?» Then blame: «Why haven’t the local authorities sanded the roads, where are the snowplows, and how come the Canadians can deal with this and we can’t?» This last stage goes on the longest and tends to trail off into a mumbled grumbling moan, enlivened by occasional ILLEGALS ATE MY SNOWPLOW headlines from the *Daily Mail….

You are invited to the Inlinkz link party!

Click here to enter