Tags

, , ,

Free-Photos / PixabayGodt Nytt År, og velkommen til nye smakebiter!

Hos meg er det lørdag, og vi forbereder nyttår. Mannen min skal sette på kalkunen, og har vært ute for å kjøpe det han trenger til å lage stuffing og Waldorfsalat. Jeg gleder meg veldig til middag (søndag)! I dag har jeg ikke gjort så mye annet enn å lese, jeg har jobbet i romjulen så det var deilig med en fridag. Det er ikke jobb igjen før 2. januar, så jeg har en mini ferie.

En av bøkene jeg har lest i dag er In between the sheets av Ian McEwan. Jeg liker han som forfatter, og synes han har skrevet mange fine bøker. Dette er en novellesamling, og handler om akkurat det tittelen sier. En av novellene heter «Dead as they come» og handler om en mann som forelsker seg i en manekeng/mannekäng (utstillingsdukke) han ser i et butikkvindu. Den får du også smakebit fra:

In Between the SheetsI do not care for posturing women. But she struck me. I had to stop and look at her. The legs was well apart, the right foot boldly advanced, the left trailing with studied casualness. She held her right hand before her, almost touching the window, the fingers thrusting up like a beautiful flower. The left hand she held a little behind her and seemed to push down playful lapdogs. Head well back, a faint smile, eyes half closed with boredom or pleasure. I could not tell. Very artificial the whole thing, but then I am not a simple man. She was a beautiful woman.

You are invited to the Inlinkz link party!

Click here to enter