Tags

, , , , ,

En smakebit på søndagGod søndag og velkommen til nye smakebiter!

I dag har vært handledag. Vi har vært på IKEA, på det største handlesenteret i regionen, på handlesenteret der jeg bor og på matbutikken. Noen ganger samler det seg opp med ting en trenger, og det er greit å få gjort alt en lørdag formiddag istedefor å stadig måtte gjøre småturer hit og dit.

Tidligere i dag leste jeg i avisen og kom over et fantastisk leserinnlegg om lesing som jeg absolutt anbefaler at du leser: Hvorfor fortaper jeg meg ikke i bøker som jeg gjorde før. Det tar opp veldig viktige ting om lesing.

Jeg leser fremdeles serien Rivers of London av Ben Aaronovitch og anbefaler den sterkt! Jeg holder på med bok 6; The hanging tree, men det er også en rekke noveller mellom hver bok, så jeg leser noe på papir og noe på ebok. Den siste langnovellen jeg leste før den boken jeg holder på med nå heter What Abigail did that summer. Der har jeg notert et sitat som kanske er «a touch risque», men som jeg virkelig falt for.

What Abigail Did That SummerDemi-monde- which is French for “half-world” and an old euphemism, according to Miss Redmayne who teaches humanities, for any sexually active woman who failed to conform to the strict patriarchal gender norms that permeated French society in the dark days before Tinder.

You are invited to the Inlinkz link party!

Click here to enter