Tags

, ,

En smakebit på søndagGod søndag og velkommen til nye smakebiter!

I dag har jeg vært på jobb og etterpå sovet i nesten 2 timer. Så nå er det allerede snart kveld. Denne dagen gikk fort. Jeg har ikke fått lest noe i dag, men jeg har lest ganske mye de siste dagene, så det var kanskje greit med en dag full av andre ting. I morgen har jeg tenkt å lese. Men da skal jeg lese barne- og ungdomsbøker til neste vurderingsmøte for barne- og ungdomslitteratur. Et møte med andre barne- og ungdomsbibliotekarer i fylket.

I dag har jeg funnet frem et sitat fra American Gods av Neil Gaiman. Jeg har lest den en gang på engelsk og en gang på norsk. Det er ofte sånn at jeg leser bøker jeg virkelig liker på norsk, også på originalspråket. Bare for å virkelig få med seg hva forfatteren egentlig sier. Dette sitatet er en del av et mye lenger sitat, som alt handler om å tro på forskjellige ting:

I believe that mankind’s destiny lies in the stars. I believe that candy really did taste better when I was a kid, that it’s aerodynamically impossible for a bumble bee to fly, that light is a wave and a particle, that there’s a cat in a box somewhere who’s alive and dead at the same time (although if they don’t ever open the box to feed it it’ll eventually just be two different kinds of dead), and that there are stars in the universe billions of years older than the universe itself.

You are invited to the Inlinkz link party!

Click here to enter