Tags

, ,

En smakebit på søndagGod søndag og velkommen til nye smakebiter!

Jeg håper du har en fin søndag! Vi er i Sandefjord og besøker svigermor denne uken. Der er det mer sommer enn på Vestlandet, så det er deilig å være her. I går var vi en tur i Strømstad, det var også nydelig og varmt i går, så vi satt ute på dekk både frem og tilbake. Det føltes som en ferie.

Jeg får også lest endel når jeg er her. Vi setter oss ut på verandaen med hver vår bok, det trives jeg med. Jeg prøver å lese ferdig The Laundry-serien av Charles Stross. Og så har jeg tatt med meg Lungeflyteprøven av Tore Renberg. Og håper jeg skal få begynt på den.

Det er noen av dere som etterlyse kommentarer dere har skrevet. Av en eller annen grunn sender bloggen min alle kommentarene til spamfolderen, så de må godkjennes manuelt før de dukker opp på bloggen. Jeg skal prøve å gjøre det raskere. Jeg har ikke vært klar over det.

Smakebiten i dag kommer fra Mellom linjene av Johanna Schreiber:

Mellom linjeneDet er nesten så hun skammer seg over at hun sitter her og gråter over skilsmissen, mens tonene av Griegs «Våren» strømmer ut fra orgelet i Högalidskyrkan. Derimot tviler hun ikke på at Clara, som snufser til venstre for henne, er oppriktig rørt. Hun er det mest lettrørte menneske Emily noen gang har møtt. Gråter når katten Marian blir syk. Gråter når hun leser en spesielt fin setning i en av kjærlighetsromanene hun jobber med. Gråter når vinneren av Augustprisen holder takketale.

You are invited to the Inlinkz link party!

Click here to enter