Tags

, ,

En smakebit på søndagGod søndag og velkommen til nye smakebiter!

Det er frilørdag for meg i dag, og med så mange lørdager jeg jobbet i sommer er det veldig deilig. Jeg har ikke store planer, barnebarnet vårt er her og vi skal besøke mor, men ellers blir det en stille dag for meg. Mannen min holder på å lage plommesyltetøy og skal bake en eplekake vi kan ta med til mor. Det er fantastisk å ha en mann som lager mat!

Jeg leser fremdeles de samme tingene. Detektiv Nancy Drew og The Laundry av Charles Stross. Jeg er nå på bok 8, men det tror jeg at jeg var sist lørdag og. Jeg låner Nancy Drew bøkene fra ulike bibliotek. Jeg trodde først det var 40 – 50 av dem, så fant jeg at det er gitt ut ca 119 på norsk, men at det totalt finnes ca 175! Så jeg skal vel lese de bøkene resten av året! På nattbordet har jeg Mur av taushet av Arnaldur Indriðason, som jeg skal begynne på i kveld. Jeg leser egentlig også en ebok; Tolv lysår av Gro Dahle og hører en lydbok; Fedrenes misgjerninger av Åsa Larsson. Men jeg har ikke hverken hørt eller lest noe i dem på en god stund. Av og til blir det for mange bøker på en gang.

Men jeg prøver også å lese klassikere. Nå har jeg tatt med meg hjem Dr. Jekyll and Mr. Hyde av Robert Louis Stevenson og Stepford Wives av Ira Levin. Jeg har sett film av begge to og lest tegneserie av Dr. Jekyll and Mr. Hyde, men jeg har ikke lest selve boken. Så det blir klassikerne mine for den neste måneden. Du skal få en smakebit fra den første:

Dr Jekyll and Mr HydeDet er kjennetegn på den beskjedne mann at han godtar sin vennekrets slik den er ferdigdannet av livets tilskikkelser […] hans hengivenhet var likesom eføyen vokst opp i løpet av lang tid, den var ikke betinget av bestemte fortjenester hos gjenstanden.

You are invited to the Inlinkz link party!

Click here to enter