Tags

, , , ,

En smakebit på søndagGod søndag og velkommen til nye smakebiter!

I dag skal vi i konfirmasjon til barnebarnet vårt. Så i går var det stryking av bunadskjorter og pussing av sølv. Mannen min har også bunad, så det er dobbelt opp. Jeg gleder meg til å feire Sebastian. Og håper han synes det er en fin dag!

Etter at jeg tok over ungdomsavdelingen på biblioteket har jeg prøvd å styrke engelskseksjonen. Både med vanlige romaner og med fantasy. En av seriene jeg holder på å kjøpe inn er Pet av Akwaeke Emezi (fra Nigeria). Jeg har tatt med meg hjem bok 1 og bok 0,5, du skal få en smakebit fra den siste, som heter Bitter:

BitterBitter had no interest in the revolution.
She was seventeen, and she thought it was ridiculous that adults wanted young people to be the ones saving the world, as if her generation was the one that had broken everything in the first place.

You are invited to the Inlinkz link party!

Click here to enter