Tags

, , ,

En smakebit på søndagGod søndag og velkommen til nye smakebiter!

Beklager, jeg glemte meg av i går! Vi har barnebarnet vårt på besøk, og i går var det så nydelig vær at vi bestemte oss for å gå tur. Jeg fikk opp varselet på mobilen om å lage smakebiter før vi gikk, men tenkte jeg skulle gjøre det etter vi kom hjem. Men da hadde jeg glemt det. Heldigvis kom jeg på det nå!

Jeg hadde et prosjekt for en stund siden der jeg leste alle Agatha Christies bøker. På jobb her en dag kom jeg over en bok jeg ikke hadde lest og tenkte det var merkelig. Jeg trodde jeg hadde lest alle. Så jeg tok den med meg hjem. Det viser seg at det er en ny utgivelse med noveller av Agatha Christie som skjer om våren. Det vil si at jeg har lest novellene før, bare ikke samlet i denne boken. Jeg begynte å tenke: Har jeg lest alle bøkene til Agatha Christie hvis jeg ikke leser denne? Jeg har lest novellene før, men ikke i samlet i denne boken. Så jeg bestemte meg for å lese disse novellene om igjen. Da har jeg hvertfall lest denne boken og. Boken heter Sinister Spring.

Sinister springSmakebiten er fra novellen The Marked Basing Mystery:

«After all, there’s nothing like the country, is there?» said Inspector Japp, breathing in heavily through his nose and out through his mouth in the most approved fashion.

 

 

I dag fungerer ikke InLinkz igjen. Hvertfall ikke nå om morgenen. Legg igjen link til innlegget ditt i kommentarfeltet.