Tags

, , , ,

En smakebit på søndagGod søndag og velkommen til nye smakebiter!

I dag har jeg vært på jobb. Og det var en ganske travel dag. På torsdag var mannen min med meg på jobb og skrudde sammen fem bokhyller vi har kjøpt på IKEA. De skal brukes til manga. I tillegg ryddet jeg hele ungdomsavdelingen mens han skrudde. Grunnen til at jeg nevner det nå er at jeg fant endel bøker som manglet opplysninger i katalogen, eller som stod på feil sted. Og det tok jeg meg av i dag. Samtidig var det mye som skulle settes på plass, mange lånere som trengte hjelp og litt her og der som måtte ordnes. Fordelen med en travel dag er at tiden går mye fortere.

Jeg leser endel krim på sengen. Men jeg har vært sløv med å lese på dagen. Men jeg har også hatt ganske travle uker, og da blir det mindre lesing. Jeg håpet at jeg skulle få en lesedag i morgen (søndag). Og da kanskje begynne på en ny bok. Jeg tok med meg hjem The Atlas Six fra jobb. Det er en fantasy skrevet av Olivie Blake, og første bok i serien The Atlas.

Smakebiten er fra begynnelsen:

The atlas sixPerphaps it was a tired thing, all the references the world has already made to the Ptolemaic Royal Library of Alexandria. History had proven the library to be endlessly facinating as a subject, either because the obsession of what it might have contained was bound only by the imagination or because humanity longs for things most ardently as collective. All men can love a forbidden thing, generally speaking, and in the most cases knowledge is precisely that; lost knowledge even more so. Tired or not, there is something for everyone to long for when it comes to the Library of Alexandria, and we have always been a species highly susceptible to call of the distant unknown.

You are invited to the Inlinkz link party!

Click here to enter