Tags

, , ,

En smakebit på søndagGod søndag og velkommen til nye smakebiter!

Jeg håper du har en god søndag! Jeg har dessverre vært syk, derfor har det ikke vært smakebiter de siste to ukene. Nå er jeg på beina igjen, så nå fortsetter vi hvis du fremdeles har lyst til å være med!

Jeg leser Time Trips, en bok med Doctor Who stories. Denne boken har historier skrevet av for eksempel Cecelia Ahern, Trudi Canavan, Jenny T. Colgan og Joanne Harris. Ikke de første forfatterne jeg forbinder med Doctor Who.

Smakebiten kommer fra en historie av Jenny T. Colgan:

Unsure it wasn’t the last thing she’d ever do she held her arms wide, shaking ones more. And with a ratteling and clicking, it’s oversiced pale white scull, the bones as smooth and cool as a snake’s, breaking free of its programming, the skeleton child ran into her arms.

You are invited to the Inlinkz link party!

Click here to enter