Tags

, ,

En smakebit på søndagGod søndag og velkommen til nye smakebiter!

Jeg beklager så mye! Jeg glemte smakebitene i går, Håper det går greit! Det var bare en travel dag.

Nå skal du få smakebit fra en bok jeg plukket på på biblioteksalget der jeg jobber. Forfatteren er Kazuo Ishiguro, opprinnelig fra Japan, men bor i England. Jeg liker virkelig godt bøkene hans. Denne boken heter Gå aldri fra meg.

Gå aldri fra megJeg heter Kathy H. Jeg er enogtredve år og har vært omsorgsperson i elleve år. Det lyder jo ganske lenge, men faktisk hadde de gjerne sett at jeg holdt på i åtte måneder til, frem til slutten av året. Da skulle det bli nesten nøyaktig tolv år. At jeg har vært omsorgsperson såpass lenge, betyr ikke nødvendigvis at de synes jeg er fantastisk til det jeg driver med. Det finnes en del skikkelig bra omsorgspersoner som har fått beskjed om at det klarer seg etter bare ett par-tre år.

You are invited to the Inlinkz link party!

Click here to enter