Tags

, ,

En smakebit på søndagGod søndag og velkommen til nye smakebiter!

Jeg håper du har en god søndag! Vi har hatt en av de helt rolige helgene vi har innimellom. Det har vært VM på ski og mannen min har sett Tv, mens jeg har kost meg med lesing. Litt tegneserier og litt klassikere.

Jeg har en tendens til å falle for bøker som har bøker, bibliotek eller lesing i tittelen. Det samme gjør sjefen min på jobb, og siden hun kjøper inn engelske romaner har vi endel bøker med akkurat slike titler. En av dem er The Reading List av Sara Nisha Adams. Så den har jeg tatt med meg hjem fra jobb. Jeg er faktisk ikke helt sikker på hva den handler om. Det står ofte ikke noe om det bak på engelske romaner. Men jeg håper jeg vil like den.

Her er en smakebit:

the reading listBut as the words of the story wash over him, he traces the sentences with his fingers, trying to recreate the feeling of being grounded, rooted to the spot, nothing more than a body, reading words, allowing his mind to wander elsewhere. He can feel the story take control of his mind, pulling him away. His own thoughts, his worries, that voice, begin to buzz at the back of his mind, and eventually they become nothing but white noise.

You are invited to the Inlinkz link party!

Click here to enter