Tags

, , ,

En smakebit på søndagGod søndag og velkommen til nye smakebiter!

I dag sitter jeg og leser om de ulike arrangementene som skal være med i Nordisk Barnebok konferanse 2023. Den er fra mandag til onsdag, og jeg skal være med. Jeg gleder meg, men det blir tre travle dager. Tema for årets konferanse er Krise, og der er det mye å ta av. Noen av arrangementene er felles og andre går parallellt, slik at du velger hvilken av dem du vil være med på. Jeg fokuserer på de som handler om ungdom, flyktninger og guttelesere. Ett av arraangementene heter «Finnes det håp for den nordiske språkforståelsen?», det blir interessant å høre på og, tenker jeg.

Mannen min og jeg skal bo på hotell under konferansen, selv om den er ikke så mange mil fra der jeg bor. Det gjør at jeg slipper å reise frem og tilbake og at jeg kan legge meg litt på ettermiddagen. Konferansen er også ikke så langt fra mannen min sin jobb.

I dag leser jeg. Vi gjorde unna alle ærend og plikter i går, og skal ikke noe før vi leverer hunden vår til barnevakten søndag kveld. Så dette er en nydelig lesedag. Jeg har lest noen bøker i mangaen Shikimori’s not just a cutie, og skal begynne på The House in the Cerulean Sea av TJ Klune. Jeg lurer på om jeg skal kjøpe den til jobb, så jeg ville se litt på den først. Det er den du skal få smakebit av.

Linus groaned to himself. Today had been going so well. Somewhat. He’d gotten a spot of orange dressing on his white dress shirt from the soggy salad he’d purchased from the comissary, a persistent stain that only smudged when he’d tried to rub it away. And rain was thundering on the roof overhead, with no signs of letting up anytime soon. He’d forgotten his umbrella at home yet again.
But other than that, his day had been going well.
Mostly.

You are invited to the Inlinkz link party!

Click here to enter